A GYÓGYITÁS MELLÉKHATÁSAI

A GYÓGYITÁS MELLÉKHATÁSAI

illetékes elvtárs :)

2018. július 27. - DOKINÉNI

Manapság már mindenki mindenhez ért.Az alap hogy 10 millió fociszakértő és orvos országa Magyarország, de erre még az okos eszközeink rátesznek egy lapáttal...információáradatban fuldoklunk. Felgyorsult az életünk mindent gyorsan és hatékonyan szeretnénk megoldani kész receptek alapján.

Ezzel szemben vannak a szakértők, akik évekig tanultak egy szakmát aminek műveléséhez véres verejtékkel kaptak jogosítványt. Láttam videót arról hogyan kell házilag fűtési rendszert eszkábálni...Ép eszű ember mégsem kezd el több millió ft értékű anyagokból felépíteni a lakása fűtési rendszerét. Ugyanez az ép eszű ember ha fáj a füle felüti a googlet és kövirózsát tesz a fájós fülébe. Rosszabb esetben a gyermekével teszi ugyanezt.

Magyarországon a híresztelésekkel szemben jó a rendszer, csak sokan elvétik az "ILLETÉKES-ség szintjét".

Egyszerűbb esetben valóban működhet az öngyógyítás:

- Fáj a fejem- beveszek egy tablettát.

Ha ez nem elég: Háziorvosi kompetencia szintje:

- már egy hete fáj a fejem- háziorvos-kivizsgálás=

Szakorvosi kompetencia szint

Már egy hete fáj a fejem és más panaszaim is vannak- háziorvos-kórház-intenziv osztály...

Kétségtelen h képzettség hiányában nem lehet felmérni a sürgősséget,és várható szövődményeket,ezért javaslom KÉRDEZZETEK. de ne csak a googlet, meg  a szomszédasszonyt hanem az illetékeseket:

-gyógyszerészek, orvosok, ápolók.

Köszönöm a figyelmet!

 

www.nopainfulészet.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://no-pain-fuleszet.blog.hu/api/trackback/id/tr8414144939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása